محتوای خبری معاونت دانشجویی

هشتمین همایش کوهپیمایی دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

هشتمین همایش کوهپیمایی دانشجویان پسر دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران، ویژه دانشجویان پردیس بین الملل دانشگاه در آذر ماه 1401 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، اداره گسترش ورزش های همگانی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، هشتمین همایش کوهپیمایی دانشجویان پسر دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران را روز جمعه 4 آذر 1401 با حضور 55 نفر از دانشجویان پسر پردیس بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران در اردوگاه امام خمینی (ره) لواسانات، برگزار کرد.
این همایش ها هر هفته ویژه دانشجویان دختر و پسر دانشگاه با همکاری اداره ورزش های همگانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می شود.
توضیح اینکه، دکتر محمد حسین کوشکی رئیس اداره گسترش ورزش های همگانی وزارت بهداشت و حسین صارمی کارشناس تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران حضور داشتند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان