محتوای خبری معاونت دانشجویی

هفتمین گام آموزش مجازی اصول خبرنویسی منتشر شد

به همت دبیرخانه نشریات دانشجویی و با حمایت مدیریت امور هنری و فوق برنامه دانشگاه، فیلم هفتمین جلسه آموزش اصول خبرنویسی ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران منتشر شد.

روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: در هفتمین برنامه آموزش اصول خبرنویسی ویژه دانشجویان، فرزاد سلطانپور مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه و مدرس کلاس، به تشریح مبحث تیتر خبر پرداخت وضمن تشریح تیتر و ویژگی های آن از مجموعه ای از باید و نبایدها که در نگارش تیتر باید رعایت شود سخن گفت و برای هر یک از ویژگی ها مثالی نیز ارائه کرد.
به گفته سلطانپور در این کلاس ها، بسیار تلاش شده با توجه به محدودیت زمان دانشجویان و قابلیت انتشار در فضای مجازی، مباحث مطرح شده کاربردی باشد.
توضیح اینکه، هر هفته یک قسمت از مجموعه کلاس های آموزش اصول خبرنویسی ویژه دانشجویان علاقه مند به این مهارت، به صورت فیلم منتشر خواهد شد.
برای دریافت فیلم هفتمین گام از کلاس های اصول خبرنویسی ویژه دانشجویان، کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان