محتوای خبری معاونت دانشجویی

همایش کوهپیمایی دانشجویان دختر در هوای مطبوع روزهای پایانی سال برگزار شد

پنجمین و آخرین همایش مشترک کوهپیمایی دانشجویان دختر دانشگاه‌های علوم پزشکی شهر تهران، در هوایی دل انگیز و آفتاب دل نشین روزهای پایانی سال برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، پنجمین همایش کوهپیمایی مشترک دانشجویان دختر دانشگاه‌های علوم پزشکی شهر تهران، پنجشنبه 12 اسفند 1400 با شرکت 80 دانشجوی دختر از دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران، در اردوگاه الزهرا (س) برگزار شد.
در ابتدای برنامه دکتر محمد کوشکی رئیس اداره ورزش های همگانی وزارت بهداشت در خصوص جغرافیای منطقه و نوع مسیر تعیین شده، سخنانی را ایراد کرد.
در ادامه پس از طی مسیر تعیین شده، در ایستگاه شادی مسابقات ورزشی برای دانشجویان برگزار و جوایزی از سوی اداره گسترش ورزش های همگانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دانشجویان اهدا شد.
همچنین، با فرا رسیدن وقت نماز ظهر و عصر و با امامت ‌حجت‌الاسلام پورموسوی، نماز جماعت با حضور دانشجویان ایرانی و بین الملل در نمازخانه اردوگاه برپا شد.
توضیح اینکه، محمد سلیمانی رئیس اداره رفاه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر محمد کوشکی رئیس اداره ورزش های همگانی وزارت بهداشت، مهرداد عجم مشاور و مدیر روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و امین نصیری معاون پشتیبانی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این همایش دانشجویان را همراهی کردند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان