محتوای خبری معاونت دانشجویی

هم اندیشی مدیر امور دانشجویی دانشگاه با کارشناسان دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی تهران

با حضور دکتر مهدی ابراهیمی مدیر امور دانشجویی، جلسه ارائه راهکار، بررسی موانع و مشکلات، شناسایی دانشجویان مستعد و نیازمند و چگونگی ارائه تسهیلات ویژه به این گروه از دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این جلسه روز سه شنبه 10خردادماه 1401 از ساعت 12 تا 13 با حضور مدیر امور دانشجویی معاونت فرنگی و دانشجویی دانشگاه، رئیس اداره رفاه و تعاون و کارشناسان امور دانشجویی دانشکده های دانشگاه، در راستای بررسی مشکلات دانشجویان و همچنین ارائه راهکارهایی برای حل آن، شناسایی دانشجویان مستعد و نیازمند و ارائه خدمات ویژه به این گروه از دانشجویان، در سالن شورای معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.
در این جلسه کارشناسان دانشکده ها مشکلات و کاستی های دانشجویان را مطرح کرده و خواستار بررسی و ارائه‌ی راهکارهای مناسبی از سوی مدیریت امور دانشجویی شدند.
در پایان دکتر ابراهیمی ضمن تشکر از همکاری و زحمات کارشناسان دانشکده ها، اطمینان داد که تمامی موارد مطرح شده رسیدگی خواهد شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان