محتوای خبری معاونت دانشجویی

وام عتبات عالیات به دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در آستانه شروع سال تحصیلی جدید پرداخت شد

مهندس فرشاد میرزائی مدیر امور دانشجویی از پرداخت 61 فقره وام عتبات عالیات به دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای شرکت در اربعین حسینی (ع) در سال 1402 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مهندس فرشاد میرزایی مدیر اموردانشجویی در این باره گفت: وام دانشجویانی متقاضی که برای شرکت در مراسم باشکوه اربعین حسینی (ع)، پس از ثبت نام در پرتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بازده زمانی 21 تا 27 مرداد و ارائه مدارک و مستندات لازم در دو مرحله و همچنین سفر به کربلا پرداخت شد.
وی افزود، مجموع تسهیلات پرداختی مبلغ دو میلیارد و چهارصد و چهل میلیون ریال در قالب وام اربعین حسینی است.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی