محتوای خبری معاونت دانشجویی

وبینار آشنایی با مبانی و متدهای نوین ساخت خون مصنوعی برگزار می شود

انجمن علمی دانشجویی علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران، وبینار آشنایی با مبانی و متدهای نوین ساخت خون مصنوعی را در فضای اسکای روم و به صورت رایگان برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این وبینار روز پنجشنبه ۲۴ تیرماه 1400 ازساعت ۱۶ تا ۱۷:۳۰ با تدریس ریحانه افشردی فارغ التحصیل هماتولوژی و طب انتقال خون از دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو مرکز استعدادهای درخشان و بنیاد ملی نخبگان برگزار و در آن به بسط و تشریح موضوعات: تاریخچه ساخت خون مصنوعی، اهمیت و ویژگی های خون و فرآورده های خون مصنوعی، متدها و دست آوردهای نوین و مطالعات و چشم اندازهای آینده در رابطه با خون مصنوعی، پرداخته خواهد شد.
توضیح اینکه، علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر به کانال تلگرامی mls_tums@ مراجعه کنند.
برای دریافت پوستر وبینار بالا، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان