محتوای خبری معاونت دانشجویی

وبینار آینده فارماکوتراپی-فارماکوژنومیکس برگزار می شود

کمیته تحقیقات لوکال تهران ايفسا با همکاری مركز تحقيقات زيست فناورى دانشگاه علوم پزشكى تهران، وبینار آینده فارماکوتراپی را بصورت آنلاین برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این وبینار روز دوشنبه اول دیماه 99 از ساعت 18:30 تا 20:30 بصورت مجازی برگزار و در آن چگونگی استفاده از داده‌های ژنتیکی بیماران و دیگر داده‌های سلامتی آنان در سطح مولکولی بمنظور اتخاذ بهترین روش‌های درمانی برای افراد با پروفایل ژنتیکی مشابه، شرح داده خواهد شد.
وبینار آینده فارماکوتراپی-فارماکوژنومیکس، با تدریس دکتر محمد‌حسین یزدی معاون پژوهشی مرکز تحقیقات واکسن و مدیر گروه ایمونوتراپی پژوهشکده علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر مریم مظفر فارغ التحصیل داروسازی عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دانشجوی دکتری تخصصی بیوتکنولوژی دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.
علاقمندان برای ثبت نام تا تاریخ 28 آذر 99 فرصت دارند به لینک https://evnd.co/LUqHf مراجعه کنند.
برای دریافت پوستر وبینار فوق، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان