محتوای خبری معاونت دانشجویی

وبینار مرور آناتومی فوقانی و تحتانی برگزار می شود

انجمن علمی دانشجویی رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران، وبینار مرور آناتومی اندام فوقانی و تحتانی را در فضای اسکای روم و به صورت آنالین برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این وبینار در تاریخ ۲۶ آبان ماه 1400 از ساعت ۱۳ تا ۱۵ در فضای مجازی برگزار خواهد شد. مدرس این وبینار استاد سعید نکونام استادیار علوم تشریحی گروه آناتومی دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد که به شرح مباحث استخوان شناسی اندام فوقانی و تحتانی، بررسی شبکه های عروقی و همچنین نکات مهم اندام فوقانی و تحتانی خواهد پرداخت. بررسی قسمت های پرکاربرد اندام فوقانی و تحتانی در تصویربرداری نیز از سایر سرفصل های این دوره است.
علاقمندان  برای کسب اطلاعات بیشتر به کانال تلگرامی tumsradiology_official@ مراجعه نمایند.
برای دریافت پوستر اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان