محتوای خبری معاونت دانشجویی

پاویون های دستیاران و اینترن ها در همه بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه، مورد بازدید قرار گرفت

مطابق مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه، کارشناسان منتخب معاونت فرهنگی و دانشجویی، با حضور در بیمارستان های تابعه دانشگاه از پاویون های دانشجویی بازدید کردند و وضعیت رفاهی و فرهنگی در این اماکن را مورد ارزیابی قرار دادند.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مطابق مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه، مبنی بر بررسی و ارتقای وضعیت رفاهی و فرهنگی دانشجویان، کارشناسان معاونت فرهنگی و دانشجویی، در ماه های خرداد و تیر از پاویون های دانشجویان، در 14 بیمارستان تابعه دانشگاه شامل مرکز طبی کودکان، مجتمع بیمارستانی امام خمینی و مرکز ولیعصر، مرکز قلب، بیمارستان های رازی، فارابی، بهارلو، بهرامی، شریعتی، آرش، محب یاس، ضیاییان، سینا و امیر اعلم بازدید کردند.
کارشناسان پس از هماهنگی و نشست با مدیران بیمارستان ها و مسئولین پاویون ها، ضمن دریافت نظرات و لیست تجهیزات مورد نیاز، همراه با کارشناس مسئول بهداشت محیط بیمارستان و مسئول آموزش، پاویون ها را از نظررفاهی، جنبه های فرهنگی و رعایت شیوه نامه های بهداشتی و کفایت تجهیزات مورد نیاز براساس آیین نامه مدون، مورد ارزیابی قرار داده و چک لیست های مربوطه را در محل  تکمیل کردند.
همچنین در این بازدیدها دانشجویان مشکلات و نواقص پاویون های خود را برای بررسی و انتقال به مسئولین مطرح کردند.
توضیح اینکه، گزارش جامع و مدون از بازدیدهای انجام شده، تهیه و به منظور بحث و تبادل نظر در راستای شناسایی راهکارهای حل مشکلات و ارتقا وضعیت رفاهی و فرهنگی پاویون ها در اولین جلسه هیئت رئیسه مطرح خواهد شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان