محتوای خبری معاونت دانشجویی

پنجمین جلسه از سلسله جلسات نمایشنامه خوانی برگزار شد

کانون ادبی دانشجویی الفبای عشق دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری کانون فرهنگی ادبی سها، پنجمین حلقه دورهم خوانی مجازی را با محوریت نمایشنامه «از دل گندم زاران» برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این جلسه نمایشنامه خوانی با موضوع نمایشنامه «از دل گندم زاران» نوشته نوشته ویلیام سارویان، روز جمعه 26 شهریور ١۴٠٠ با حضور علاقه مندان و به صورت آنلاین از ساعت ٢٠ تا ٢١ برگزار شد.
در این جلسه، بعد از خواندن نمایشنامه درمورد دیدگاه نویسنده پیرامون زندگی و تولد بحث شد و موضوعاتی مانند جبر و اختیار، علاقه به زندگی کردن با وجود تمام بدی های موجود در دنیا و تفاوت های فردی و نژادی و مرزهایی که انسان ها به دور خود می کشند مطرح شدند.
نمایشنامه از دل گندمزاران در یک اتاق می گذرد به نام اتاق آمریکایی و مردم در این اتاق منتظر به دنیا آمدن خود هستند؛ در حالی که از همین الان می دانند زندگی آنها چطور خواهد گذشت و چطور خواهند مرد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان