محتوای خبری معاونت دانشجویی

پنجمین نشست مدرسه مجازی بازی واره سازی در علوم پزشکی برگزار می شود

دفتر توسعه آموزش دانشکده مجازی با همکاری انجمن علمی دانشجویی مدیکیشن دانشگاه علوم پزشکی تهران، پنجمین نشست دانشجویان را با موضوع «مروری بر مطالعات تأثیر بازی واره سازی بر یادگیری» بصورت آنلاین برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این نشست روز چهارشنبه 6 بهمن 1400 از ساعت 17:30 تا 19 در فضای اسکای روم برگزار خواهد شد.
در این نشست دکتر نواز عمادی، دکتر روح الله صفایی پور و آیدا حیدرزاده به تشریح مباحث علمی-آموزشی تأثیر بازی واره سازی بر یادگیری می پردازند.
براین اساس، علاقه مندان برای ثبت نام در مدرسه مجازی بازی واره سازی در علوم پزشکی می توانند وارد لینک اینجا شوند.
توضیح اینکه، شرکت برای تمامی علاقه مندان در نشست آزاد و رایگان بوده و متقاضیان برای حضور در نشست می توانند در زمان اعلام شده به نشانی اینجا مراجعه کنند.
برای دریافت پوستر این نشست مجازی، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان