محتوای خبری معاونت دانشجویی

پنجمین گام آموزش مجازی اصول خبرنویسی منتشر شد

به همت دبیرخانه نشریات دانشجویی و با حمایت مدیریت امور هنری و فوق برنامه دانشگاه، فیلم پنجمین جلسه آموزش اصول خبرنویسی ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، در پنجمین برنامه آموزش اصول خبرنویسی ویژه دانشجویان، فرزاد سلطانپور مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه و مدرس کلاس، به تشریح مبحث عناصر خبری در اصول خبرنویسی پرداخت و ضمن معرفی عناصر چه، چرا، چگونه، کجا، چه کسی و چه زمانی، با ذکر مثال برای هریک از عناصر خبری ذکر شده به ضرورت پاسخگویی به 6 پرسش اساسی که در تکمیل شدن خبر نقش دارند تاکید کرد.
 سلطانپور گفت: در این کلاس ها، بسیار تلاش شده با توجه به محدودیت زمان دانشجویان و قابلیت انتشار در فضای مجازی، مباحث مطرح شده به صورت کاربردی ارائه شود.
توضیح اینکه، هر هفته یک قسمت از مجموعه کلاس های آموزش اصول خبرنویسی ویژه دانشجویان علاقه مند به این مهارت، به صورت فیلم منتشر خواهد شد.
برای دریافت فیلم پنجمین گام از کلاس های اصول خبرنویسی ویژه دانشجویان، به لینک زیر مراجعه کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان