محتوای خبری معاونت دانشجویی

پیام تبریک دکتر صادقیان به مناسبت روز حسابدار

دکتر محمدحسین صادقیان معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه در پیامی، فرارسیدن گرامیداشت روز حسابدار را به تمام تلاشگران این حوزه در دانشگاه علوم پزشکی تهران، تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، متن این پیام به شرح زیر است:
روسا و کارکنان محترم امور مالی و حسابداری دانشگاه
باسلام و احترام؛
فرارسیدن ۱۵ آذر بهانه ای شد تا به مناسبت روز حسابدار، تبریکی صمیمانه و آرزوهای مشفقانه خدمت شما همکاران گرامی و پرتلاش داشته باشیم و امیدوار باشیم که تلاش ها و زحمات بی‌شائبه شما عزیزان مورد توجه و قدرشناسی قرار گیرد.
روز حسابدار پاسداری از رسالت های حرفه ای، قانونی و ایفای مسوولیت های اجتماعی جامعه حسابداری ایران است.
فرا رسیدن این روز را به شما تلاشگران این عرصه خطیر در دانشگاه تبریک و تهنیت عرض می‌کنم و از خداوند منّان عزت، سربلندی و توفیق روزافزون شما را خواستارم.
دکتر محمدحسین صادقیان
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه