محتوای خبری معاونت دانشجویی

پیام تبریک مدیر تربیت بدنی به مقام آوران دانشگاه در مسابقات کارکنان سازمان ها و نهادهای دولتی استان تهران

امیر شایگان راد مدیر تربیت بدنی، به مربیان، سرپرستان و اعضای تیم های شنا و والیبال آقایان دانشگاه که موفق به کسب مقام در مسابقات کارکنان سازمان ها و نهادهای دولتی استان تهران شدند، تبریک گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در متن این پیام آمده است:

با سلام و احترام؛
ضمن عرض تبریک میلاد با سعادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان خدمت جامعه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران
هر موفقیتی نتیجه و ثمره تلاش، انگیزه و پشتکاری افرادی است که به آن موفقیت دست یافته اند. خدای را سپاس برای خبرهای خوش دست یابی به برترین مقام ها توسط تیم ورزشی قدرتمند دانشگاه، اینجانب ضمن عرض تبریک به عرصه ورزش دانشگاه علوم پزشکی تهران، فرصت را غنیمت شمرده و از زحمات ورزشکاران، مربیان و سرپرستان تیم های شنا و والیبال کمال تشکر و امتنان را دارم.
امید است کسب این موفقیت ها، مقدمه ای برای پیروزی های دیگر در عرصه ورزشی دانشگاه باشد و خداوند عزت و پیروزی شما را مستدام گرداند.
حضرت حق همراه همیشگی تان

امیر شایگان راد