محتوای خبری معاونت دانشجویی

پیام تبریک معاون فرهنگی و دانشجویی به مناسبت نایب قهرمانی تیم والیبال دانشگاه علوم پزشکی تهران در مسابقات کارکنان سازمان ها و نهاد های دولتی کشور

دکتر محمدحسین صادقیان نایب قهرمانی تیم والیبال دانشگاه در مسابقات والیبال کارکنان سازمان ها و نهاد های دولتی کشور را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، متن پیام تبریک دکتر صادقیان به شرح زیر است:
نایب قهرمانی غرورآفرین تیم والیبال دانشگاه در مسابقات کارکنان سازمان ها و نهاد های دولتی کشور، مایه افتخار و سربلندی جامعه ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران است. این پیروزی، تنها موفقیت تیم دانشگاه در میدان ملی نیست بلکه پیروزی یک تفکر و ایدئولوژی موفق است که از ابعاد مختلفی باعث مباهات است و باید مورد ارزیابی قرار گیرد.
امروز شاهد رشد و شکوفایی بانوانی هستیم که در وهله اول دختران، مادران و همسرانی بزرگ و مورد احترام هستند که پس از غلبه بر دشواری های تحصیل علم و تخصص، تبدیل به افرادی موثر در محیط کار و خانواده شده اند و در کنار تمام مسئولیت ها و دغدغه ها پارا فراتر نهاده اند و در عرصه های ورزش، هنر و سایر جنبه های زندگی نیز سرآمد شده اند.
اینجانب ضمن تبریک این موفقیت ارزشمند به حضور بازیکنان، کادرفنی و دست‌اندرکاران این تیم و همه هواداران و علاقه‌مندان و خانواده محترمشان و بانوان گرامی دانشگاه، خواستار تداوم این مسیر بالنده و کسب افتخارات بیشتر در عرصه ورزش هستم و به همت و اراده این عزیزان درود می‌فرستم و از مسئولان دانشگاه و تربیت بدنی برای حمایت‌ها و پشتیبانی‌ها تقدیر می‌کنم.

دکتر محمدحسین صادقیان
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه