محتوای خبری معاونت دانشجویی

پیام تبریک معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

دکتر مهدی ابراهیمی در پیامی روز علوم آزمایشگاهی را به رییس دانشکده پیراپزشکی، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، متن پیام به شرح زیر است:
دانشجویان، کارکنان، اعضای هیأت علمی و هیأت رئیسه دانشکده پیراپزشکی
سلام علیکم؛
سی ام فروردین هم زمان با زادروز حکیم اسماعیل جرجانی، محقق، آزمایشگر و از نوابغ ایران است که این روز در تقویم جمهوری اسلامی ایران به روز «علوم آزمایشگاهی» نام گذاری شده است. شفای بیماران، درمان درست پزشکان ان شاالله در گرو تشخیص و رسالت گروه علوم آزمایشگاهی است.
این روز فرخنده را به خانواده دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به ویژه دانشجویان عزیز و فرهیخته رشته علوم آزمایشگاهی تبریک و شادباش عرض می نمایم.
امیدوارم همه دانشگاهیان در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) بتوانند گامی در جهت کمک به مراجعین و بیماران که بی گمان دعای خیرشان راهگشای زندگی مان خواهد بود، بردارند.

دکتر مهدی ابراهیمی
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه