محتوای خبری معاونت دانشجویی

پیروزی تیم منتخب فوتسال کارکنان و اعضا هیئت علمی آقا دانشگاه در مقابل قوی ترین حریف این دوره از مسابقات کارکنان دولت استان تهران

تیم منتخب فوتسال کارکنان آقا دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مسابقات ورزشی کارکنان سازمان ها و نهادهای دولتی استان تهران چهارمین دیدار خود را با برد پشت سر گذاشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، تیم فوتسال کارکنان آقا دانشگاه در مسابقات کارکنان سازمان ها و نهادهای دولتی استان تهران توانست در چهارمین دیدار خود مقابل تیم بانک شهر که قویترین حریف این مسابقات بوده با نتیجه 3 بر یک پیروز شود. این مسابقه 13 شهریورماه 1401 با میزبانی سازمان آموزش و پرورش برگزار شد.
توضیح اینکه، عباس شکری (مدیریت تربیت بدنی)، عباس رمضانی، محمد فرهانی، حسین شهمرادی، مسعود نجار ماهر، حامد کرمی و حبیب عبدالمالکی (مدیریت حراست)، حسن ترابی (بیمارستان شریعتی)، روح الله یزدان پناه، ابوالفضل محمد تقی و رضا مینایی (مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره))، امیرحسین رزمی (بیمارستان رازی) اعضای تیم فوتسال دانشگاه و امین نصیری و مرتضی رحیمی نیز به ترتیب به عنوان مربی و سرپرست تیم در این مسابقه حضور داشتند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان