محتوای خبری معاونت دانشجویی

پیروزی تیم والیبال کارکنان آقا دانشگاه در مسابقات کارکنان دولت استان تهران

تیم منتخب والیبال کارکنان آقا دانشگاه علوم پزشکی تهران، حریف خود تیم بانک مرکزی را در مسابقات کارکنان سازمان ها و نهادهای دولتی استان تهران شکست داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، آقایان والیبالیست دانشگاه 9 شهریور 1401 در بازی مقابل تیم بانک مرکزی که به میزبانی مجلس برگزار شد، با نتیجه 2 بر صفر به پیروزی رسید.
این مسابقات در دو گروه برگزار می شود که تیم دانشگاه در گروه اول در مقابل تیم های راه آهن، بانک مرکزی، صدا و سیما، وزارت صمت و مجلس به رقابت می پردازد.
توضیح اینکه، دانیال پارسا، امین خانی و جمال جورجانی (مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره))، وحید قرجه، سید علی میرعظیمی، ابوالفضل گودرزی و مهدی توده روستا (مدیریت حراست)، قاسم پوریانی (بیمارستان فارابی)، بهنام قرنجیک و علی شایگان فر (بیمارستان قلب)، رضا منصوری (مرکز طبی کودکان)، حامد شفارودی (دانشکده پزشکی) اعضای تیم والیبال دانشگاه و بهرام شهبازی و حسن واحدپور نیز به ترتیب به عنوان مربی و سرپرست تیم در این مسابقه حضور داشتند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان