محتوای خبری معاونت دانشجویی

پیروزی های دلچسب و شادی آفرین تیم والیبال آقایان دانشگاه علوم پزشکی تهران در مسابقات کارکنان دولت استان تهران

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تیم والیبال آقایان دانشگاه را به مسابقات کارکنان دولت استان تهران اعزام کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مدیریت تربیت بدنی از اعزام تیم منتخب والیبال آقایان کارمند دانشگاه علوم پزشکی تهران برای حضور در مسابقات کارکنان دولت استان تهران در روزهای سه شنبه 24 بهمن و چهارشنبه 25 ماه ۱۴۰۲ خبر داد.
دور مقدماتی مسابقات والیبال از 24 تا 29 بهمن ماه ۱۴۰۲ در مجموعه ورزشی 17 شهریور آموزش و پرورش برگزار خواهد شد.
تیم والیبال دانشگاه علوم پزشکی تهران پس از قرعه کشی در هیات ورزش های همگانی استان تهران،در گروه A در برابر تیم های دانشگاه علوم پزشکی ایران،بنیاد شهید و هواپیمایی هما قرار گرفت و روز نخست، مسابقه را با بردی دلچسب در برابر تیم دانشگاه علوم پزشکی ایران به پایان رساندند و در روز چهارشنبه با نتیجه 2 بر صفر در برابر تیم هواپیمایی هما از سد تیم حریف گذر کردند.
اعضای تیم والیبال آقایان دانشگاه را: حمزه میناوند، مهدی توده روستا، علیرضا خسروی، میرعلی میرعظیمی، ابوالفضل گودرزی، آرمان گودرزی، سید حمید حسینی پور، وحید قرجه، بهنام قرنجیک، رضا منصوری، امین خانی و سینا قلندر تشکیل داده و مربیگری و سرپرستی تیم را به ترتیب امیر خالقی و بهرام شهبازی بر عهده دارند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی