محتوای خبری معاونت دانشجویی

چهارمین همایش کوهپیمایی دانشجویان دختر دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 10

چهارمین همایش مشترک کوهپیمایی دانشجویان دختر دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 10 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در لواسان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، چهارمین کوهپیمایی مشترک دانشجویان دختر دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 10 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران با مشارکت 65 نفر از دانشجویان دختر پنج شنبه 4 خرداد 1402 در اردوگاه امام خمینی (ره) لواسان برگزار شد.
این اردو همراه با صرف صبحانه، میان وعده، ناهار و برگزاری مسابقات بومی محلی و همچنین برگزاری نماز جماعت اجرا شد و دانشجویان با حضور بر سر مزار شهدای گمنام با ذکر فاتحه به روح پاک و طیبه شهدا یاد این عزیزان را گرامی داشتند.
توضیح اینکه، با حضور زینب باقیات اصفهانی مدرس دانشگاه و جامعه شناس، جلسه مشاوره دانشجویی ارائه شد.
علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی