محتوای خبری معاونت دانشجویی

کارشناس مرکز بهداشت و درمان دانشجویان از خوابگاه وصال و سمیه بازدید کرد

کارشناس مرکز بهداشت و درمان معاونت دانشجویی فرهنگی با هدف نظارت بر امور بهداشتی و رعایت دستورالعمل های ابلاغی مبارزه با کرونا و به منظور حفظ سلامت دانشجویان، از خوابگاه های پسرانه وصال و سمیه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، در ادامه بازدیدهای دوره ای از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، محبوبه محمدزاده کارشناس مرکز بهداشت و درمان دانشجویان در اولین بازدید خود در سال 1400 روز شنبه 11 اردیبهشت ماه، مطابق با چک لیست های بهداشتی پایش، از خوابگاه های پسرانه سمیه و وصال و محل توزیع غذای دانشجویی در خوابگاه ها، سالن مطالعه، وضعیت حمام ها، سرویس های بهداشتی و ... بازدید به عمل آورد و مواردی از قبیل: اجرای دقیق دستورالعمل های بهداشتی مبارزه با شیوع بیماری کووید 19 توسط همه افراد، رعایت نظافت فضای خوابگاه ها و نحوه صحیح گندزدایی قسمت های مختلف، استفاده ازماسک و لباس کار مناسب کارکنان خدمات در حین کار تاکید کرد.
همچنین در ادامه، اتاق های دانشجویان بازدید و نکات مهم بهداشتی بررسی و تذکر داده شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان