محتوای خبری معاونت دانشجویی

کارگاه آشنایی با شورای انضباطی ویژه دانشجویان دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد

شورای انضباطی دانشجویان کارگاه آشنایی با قوانین و شیوه نامه های انضباطی دانشگاه علوم پزشکی تهران را ویژه دانشجویان ورودی جدید دانشکده فناوری های نوین پزشکی بصورت آنلاین برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این کارگاه ویژه دانشجویان جدید 1400 و نیز ورودی های 1399 روز شنبه 30 بهمن ماه 1400 از ساعت 13 تا 14 با تدریس بهزاد قبادی کارشناس شورای انضباطی در محیط اسکای روم دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد.
در این کارگاه مجازی، شیوه نامه و آیین نامه انضباطی به نودانشجویان آموزش داده شد و در انتهای کارگاه جلسه پرسش و پاسخ و رفع ابهامات دانشجویان درخصوص قوانین و مقرارات انضباطی برگزار شد.
توضیح اینکه، این کارگاه ها هر ساله با ورود نودانشجویان به دانشگاه و باهدف آشنایی دانشجویان جدید با موارد مهم آئین نامه و شیوه نامه انضباطی، برای پیشگیری از تخلفات دانشجویی در سطح دانشگاه و آشنا کردن دانشجویان به حقوق خود، برگزار می شود.

کامران محمدیان

کامران محمدیان