محتوای خبری معاونت دانشجویی

کارگاه آموزشی انتخاب مجلات معتبر برگزار شد

انجمن علمی دانشجویی مایکومد دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه آموزشی انتخاب مجلات معتبر را ویژه دانشجویان و به صورت آنلاین برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این کارگاه با حضور ۳۷ نفر از دانشجویان و دانش پژوهان در روزهای ۲۶ و ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۰ و از ساعت ۱۷ تا ۲۰ در بستر اسکای روم برگزار شد.
دکتر شهرام محمودی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و مدرس این کارگاه، در خلال این جلسه به موارد متعددی اشاره کرد که از آن میان می توان به: ویژگی های مجلات آکادمیک، انواع مجلات، مفهوم open access، مفهوم ژورنال های predatory و راهکارهای مختلف شناسایی آنها، اصول ارزیابی و نکات کاربردی در اعتبار سنجی مجله ها و ابزارهای کمکی آنلاین برای یافتن مجلات معتبر، اشاره کرد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان