محتوای خبری معاونت دانشجویی

کارگاه آموزشی ایده تا اجرا در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود

کانون ادبی دانشجویی الفبای عشق دانشگاه علوم پزشکی تهران، با همکاری کانون دانشجویی سینمایی کات، کارگاه آموزشی در زمینه هنرهای نمایشی را با عنوان «از ایده تا اجرا» برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این کارگاه از 10 اسفندماه 1401 چهارشنبه هر هفته ساعت 17 تا 19 در خانه فرهنگ 43 واقع در خیابان قدس بالاتر از تقاطع طالقانی نبش کوچه باستانی پلاک 21 ساختمان معاونت فرهنگی و دانشجویی طبقه زیر همکف برگزار می شود.
در این کارگاه سعید بکایی (کارگردان و بازیگر سینما و تئاتر) مدرس این دوره، توضیحاتی در زمینه کارگردانی، بازیگری و نویسندگی ارائه می کند.
دانشجویان علاقه‌مند به حوزه‌های فیلم‌نامه نویسی، نویسندگی، کارگردانی، بازیگری و ... می‌توانند برای نام‌نویسی به شناسه های تلگرامی @AMMMIRRR12 و @TUMS00 مراجعه کنند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان