محتوای خبری معاونت دانشجویی

کارگاه آموزشی صیانت از حقوق شهروندی معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار شد

باهمکاری شورای انضباطی و ستاد صیانت از حقوق شهروندی معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه آنلاین آشنایی کارکنان این معاونت با قوانین صیانت از حقوق شهروندی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این کارگاه روز سه شنبه 16 دیماه 99 از ساعت 10 تا 11 در فضای اسکای روم معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار و مهندس سیدصومعه دبیر شورای انضباطی و مدرس کارگاه در محورهای حقوق و تعریف آن از جنبه های مختلف و تفاوت قانون با حقوق و هم چنین حقوق شهروندی پرداخت.
وی همچنین در ادامه، به انواع حقوق شهروندی شامل: حقوق مربوط به آزادی، حقوق مربوط به مصونیت، حقوق مربوط به مساوات و حقوق مربوط به مسائل سیاسی و اجتماعی اشاره کرد.
از دیگر مباحث مطرح شده در این کارگاه که با حضور کارکنان معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار شد، می توان درحوزه شهروندی به مواردی چون: مسئولیت اجتماعی، مسئولیت فردی و ... اشاره کرد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان