محتوای خبری معاونت دانشجویی

کارگاه آنلاین آشنایی با اختلالات شخصیت قبل از ازدواج برگزار می شود

مرکز مشاوره و سلامت روان معاونت دانشجویی فرهنگی، کارگاه آنلاین روانشناسی را در قالب کارگاه های آنلاین چالش سبک زندگی خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران و باعنوان آشنایی با اختلالات شخصیت قبل از ازدواج، برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویی با هدف پیشگیری و کاهش آسیب های روانی و در راستای بهبود سبک زندگی، اقدام به برگزاری مجموعه کارگاه های آنلاین روانشناسی ویژه دانشجویان، کارکنان، اساتید و عموم مردم کرده است.
براین اساس، ششمین کارگاه با عنوان «آشنایی با اختلالات شخصیت قبل از ازدواج» روز چهارشنبه 13 اسفند 99، از ساعت 17 تا 18:30 با تدریس مجید مردی روانشناس مرکز مشاوره، در مجله صوتی و تصویری دارالفنون معاونت دانشجویی فرهنگی به نشانی اینجا برگزار و قابل مشاهده خواهد بود.
علاقه مندان برای شرکت در این کارگاه ها می توانند در ساعت و روز تعیین شده به نشانی بالا مراجعه کرده و از طریق گزینه مهمان وارد شوند.
برای دریافت پوستر کارگاه،اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان