محتوای خبری معاونت دانشجویی

کارگاه آنلاین آشنایی دانشجویان جدید پژوهشکده علوم دارویی با شورای انضباطی برگزار شد

وبینار آشنایی دانشجویان ورودی سال تحصیلی 1400-1399 پژوهشکده علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با قوانین و شیوه نامه های انضباطی دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این کارگاه روز دوشنبه 22 دی 99 از ساعت 9 تا 10 ویژه دانشجویان جدید پژوهشکده علوم دارویی با تدریس مهندس میرغنی سیدصومعه دبیر شورای انضباطی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار و در این کارگاه، قوانین و مقررات حاکم بر شوراهای انضباطی که شامل آیین نامه و شیوه نامه انضباطی دانشجویان است، تشریح و به دانشجویان معرفی شد.
درپایان، دبیر شورای انضباطی به سوالات مطرح شده از سوی دانشجویان پاسخ داد و تعاملی دو سویه در این وبینار میان دفتر شورای انضباطی و دانشجویان ایجاد شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان