محتوای خبری معاونت دانشجویی

کارگاه آنلاین مقدماتی پایگاه داده SPSS برگزار می شود

انجمن علمی دانشجویی فناوری اطلاعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری انجمن علمی دانشجویی هوشبری و معاونت دانشجویی فرهنگی، کارگاه مجازی «مقدمات پایگاه داده SPSS» را به صورت آنلاین در رسانه دانشجویی دارالفنون برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این کارگاه آموزشی روز چهارشنبه 23 تیر 1400 از ساعت 17 تا 18:30 در رسانه دانشجویی دارالفنون برگزار می شود و تمام دانشجویان علاقه مند و فعالان پژوهشی می توانند در آن شرکت کنند.
تدریس کارگاه بر عهده یاسین رحمانی بوده و در آن سرفصل های: ساخت پایگاه داده و انواع تعاریف متغیر، رسم جداول و نمودار و محاسبه مفاهیم آماری ابتدایی، ارائه خواهد شد.
علاقه مندان می توانند از طریق لینک رسانه دانشجویی دارالفنون به نشانی اینجا در زمان اعلام شده در این کارگاه آموزشی شرکت کنند.
برای دریافت پوستر کارگاه، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان