محتوای خبری معاونت دانشجویی

کارگاه آنلاین چالش سبک زندگی خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

مرکز بهداشت و درمان معاونت دانشجویی فرهنگی در راستای بهبود سبک زندگی دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه، چهارمین کارگاه را با عنوان رژیم کاهش وزن برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، مرکز بهداشت و درمان دانشجویان، چهارمین کارگاه آموزشی چالش سبک زندگی ویژه دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با عنوان رژیم کاهش وزن (Weight loss diet) را به صورت آنلاین و با تدریس دکتر فائزه ملک لو متخصص پزشکی ورزشی برگزار کرد.
این کارگاه روز دوشنبه 13 بهمن 99 از ساعت ۱۶ تا 17 در فضای اسکای روم معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار و در خصوص راهکارهای ساده کاهش وزن برای افراد عادی، بیماران دیابتی، توصیه ورزش همراه با رژیم غذایی، میزان بالانس کالری مصرفی و دریافتی (ترکیب مواد غذایی پروتئینی و لبنی با مواد خوش طعم کننده مثل زیره و آویشن، مصرف فیبر، سبوس، قهوه، کافئین، چای و قهوه بدون قند و دمنوش ها در رژیم غذایی روزانه) طب سوزنی، رژیم با پروتئین زیاد و همچنین اصلاح رژیم غذایی به عنوان مهمترین عامل برای کاهش وزنف مطالب علمی ارائه و در پایان جلسه به هر یک از سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.
توضیح اینکه، سلسله کارگاه های چالش سبک زندگی با موضوعات مختلف توسط اساتید دانشگاه برگزار خواهد شد و افراد شرکت کننده در این چالش می توانند با ورود به نشانی vsca.tums.ac.ir/tc مطابق با برنامه قبلی، در این جلسات حضور داشته باشند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان