محتوای خبری معاونت دانشجویی

کارگاه آنلاین کشت سلولی پیشرفته برگزار می شود

انجمن علمی دانشجویی علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه کشت سلولی پیشرفته را در فضای اسکای روم و به صورت آنلاین برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این کارگاه روزهای شنبه و یکشنبه ۲۲ و ۲۳ آبان‌ماه 1400 از ساعت ۱۶ تا ۱۸ و با تدریس دکتر مهیا رحمانی دکتری تخصصی نانوفناوری پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، برگزار و در آن به سرفصل های: اصول کشت اولیه بافت، اصول و مبانی سلول های بنیادی، استخراج و کشت سلول بنیادی، تمایز، معرفی کشت سه بعدی، بیوراکتور، کاربرد کشت سلول در مهندسی بافت و اصول و نحوه تحلیل داده های تست های زیست سازگاری (MTT , ...) پرداخته خواهد شد.
علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند به کانال تلگرامی انجمن با شناسه @mls_tums مراجعه کنند.
برای دریافت پوستر کارگاه کشت سلولی پیشرفته، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان