محتوای خبری معاونت دانشجویی

کارگاه لینکدین و رزومه نویسی برگزار می شود

انجمن علمی دانشجویی علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه لینکدین و رزومه نویسی را در فضای اسکای روم ویژه دانشجویان برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این کارگاه روزهای پنجشنبه و جمعه 5 و 6 اسفند‌ماه 1400 از ساعت 17 تا 19 با تدریس علی سرجوقیان دانشجوی کارشناسی ارشد رشته بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، برگزار و در آن به سرفصل های: چگونگی ساخت یک اکانت حرفه‌ای در لینکدین، چگونگی نگارش یک رزومه‌ حرفه‌ای، چگونگی نمایش رزومه به صورت آنلاین، آشنایی با پلتفرم‌های رزومه نویسی آنلاین و چگونگی ایجاد ارتباط تخصصی در لینکدین، پرداخته خواهد شد.
علاقه مندان برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر می توانند به کانال تلگرامی انجمن علوم آزمایشگاهی با شناسه @mls_tums مراجعه کنند.
برای دریافت پوستر کارگاه، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان