محتوای خبری معاونت دانشجویی

کارگاه مجازی آموزش فوتبال رومیزی برگزار شد

مدیریت تربیت‌بدنی، کارگاه آموزشی فوتبال رومیزی را به صورت آنلاین ویژه دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و در دو بخش بانوان و آقایان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، مدیریت تربیت‌بدنی به منظور افزایش دانش، آگاهی و ارتقای سطح یادگیری و همچنین توسعه و ترویج رشته های ورزش های همگانی، کارگاه آموزشی فوتبال رومیزی را در محیط اسکای روم معاونت و با حضور 45 تن از دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی خانم و آقا، روز چهارشنبه 5 آبان ۱۴۰۰ از ساعت ۱۳ تا ۱۴ برگزار کرد.
در این کارگاه که با تدریس ناصر ورمزیار مربی رسمی فوتبال رومیزی برگزار شد، توضیحاتی درخصوص تکنیک های بازی، قوانین و مقررات مسابقات، خطاها و چگونگی اجرای مسابقات این رشته پرهیجان و پر طرفدار ورزش های همگانی ارائه شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان