محتوای خبری معاونت دانشجویی

کارگاه همکاری، ویژه دستیاران تخصصی دانشگاه برگزار می شود

مرکز مشاوره و سلامت روان معاونت دانشجویی فرهنگی، چهارمین کارگاه آنلاین روانشناختی ویژه توانمندسازی دستیاران دانشگاه علوم پزشکی تهران را با عنوان همکاری برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران باهدف پیشگیری و کاهش آسیب های روانی و در راستای بهبود سبک زندگی و توانمندسازی دانشجویان به ویژه رزیدنت ها، چهارمین کارگاه آنلاین خود را روز پنجشنبه 14مرداد 1400 از ساعت 11 تا 13 با عنوان همکاری (working with each other) و با تدریس دکتر فائزه غلامیان روانپزشک و استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می کند.
شرکت در کارگاه برای عموم دانشجویان آزاد و رایگان است و علاقه مندان برای شرکت می توانند در ساعت و روز تعیین شده به رسانه صوتی و تصویری دارالفنون معاونت دانشجویی فرهنگی به نشانی اینجا مراجعه کرده و از طریق گزینه مهمان وارد شوند.
برای دریافت پوستر کارگاه همکاری، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان