محتوای خبری معاونت دانشجویی

کانون دانشجویی سپیدار، اردوی جهادی دیگری را برگزار کرد

کانون دانشجویی سپیدار دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری کانون خیریه مهریار و با حمایت مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، نهمین اردوی جهادی خود را در شهریار برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در آخرین اردوی جهادی سال ۱۴۰۰ که روز پنجشنبه 19 اسفند 1400 برگزار شد، کانون دانشجویی اجتماعی سپیدار با همکاری کانون خیریه‌ مهریار به ارائه خدمات به تعدادی از مادران سرپرست خانوار در یک مرکز بهزیستی در شهرستان شهریار پرداختند.
در این اردو ۲۶ نفر مورد غربالگری‌های سلامت عمومی، مامایی و دندانپزشکی قرار ‌گرفتند و برای آن‌ها پرونده تشکیل شد تا پیگیری‌ها و ارجاعات لازم از طرف بهزیستی صورت گیرد.
همچنین، آموزش‌هایی در راستای ارتقای سطح سلامت بهداشت دهان و دندان صورت گرفت و از مشکلات افراد تحت پوشش نیازسنجی شد تا در اردوهای آینده مرتفع شوند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان