محتوای خبری معاونت دانشجویی

کانون دانشجویی عکس لنز، سومین جلسه کارگاه عکاسی جشنواره بین المللی سیمرغ را برگزار کرد

کانون دانشجویی عکس لنز دانشگاه علوم پزشکی تهران، به منظور آمادگی دانشجویان علاقه مند به رشته عکاسی، سومین جلسه از کارگاه آموزشی عکاسی را در فضای مجازی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این کارگاه روز چهارشنبه 7 آبان 99 از ساعت 16 تا 18، باحضور 24 دانشجو از طریق اسکای روم برگزار و امیر عزیزی مدرس دوره ابتدا به مباحث جلسه گذشته پرداخت و سپس اشکالات دانشجویان را برطرف کرد.
عزیزی در جلسه سوم، انواع کیف، سه پایه و روش های نگهداری از دوربین را به عنوان آموزش های عمومی برای شرکت کنندگان توضیح داد و در ادامه، مباحث تخصصی نظیر سرعت شاتر، چگونگی استفاده از دیافراگم، نحوه عکاسی از سوژه های ثابت و متحرک را به هنرجویان آموخت و در آخر هم به سئوالات و ابهامات دانشجویان پاسخ گفت.
در پایان مقرر شد دانشجویان بر اساس آموزش های این جلسه و بکارگیری مطالب آموخته شده، عکاسی کنند و به انتخاب خود، بهترین اثرشان را در فضای مجازی به اشتراک گذاشته تا توسط دانشجویان و مدرس کارگاه مورد نقد و بررسی قرار گیرد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان