محتوای خبری معاونت دانشجویی

کانون های فرهنگی دانشگاه اولین جلسه کارگاه آموزش مجازی فتوشاپ را برگزار کردند

باحضور دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، کانون های دانشجویی عکس لنز و خیریه کیش مهر اولین جلسه از کارگاه آموزش نرم افزار فتوشاپ را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این کارگاه با حضور 25 دانشجوی ثبت نام شده و با تدریس محمدصادق کفایتی، روز یکشنبه 13 مهرماه 99 در فضای اسکای روم معاونت برگزار و در جلسه اول شرکت کنندگان با محیط نرم افزار فتوشاپ آشنا شدند. در انتهای جلسه سئوالات دانشجویان توسط مدرس پاسخ داده شد.
دکتر پورغریب که در این کارگاه آموزشی مجازی حضور داشت و حضور در کنار دانشجویان را مایه افتخار دانست.

این دوره در 4 جلسه برگزار و در جلسات بعدی شرکت کنندگان با ابزار Camera raw، ابزارهای فتوشاپ و آشنایی با لایه ها وAdjusment  مختلف آشنا می شوند.
توضیح اینکه، هزینه جمع آوری شده از کارگاه آموزشی کانون های دانشجویی فرهنگی لنز و کیش مهر صرف کمک به درمان بیماران مبتلا به سرطان بخش بزرگسالان بیمارستان امام خمینی (ره) خواهد شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان