محتوای خبری معاونت دانشجویی

کسب دو مقام انفرادی و یک تیمی در مسابقات آمادگی جسمانی کارکنان دولت استان تهران

تیم منتخب کارکنان و اعضای هیئت علمی بانوان آمادگی جسمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، موفق به کسب دو مقام اول و سوم انفرادی و یک مقام سوم تیمی در مسابقات آمادگی جسمانی کارکنان سازمان ها و نهادهای دولتی استان تهران شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این مسابقات 9 شهریور 1401 به میزبانی بانک مرکزی از ساعت 8 تا 12:30 برگزار شد و تیم بانوان دانشگاه علوم پزشکی تهران موفق به کسب عناوین اول و سوم انفرادی و سوم تیمی شد.
در این مسابقات مقام های اول و سوم انفرادی به ترتیب توسط فاطمه شریف نتاج و ساناز عمادیان کسب شد.
توضیح اینکه، فاطمه شریف نتاج و ساناز عمادیان (مرکز قلب)، حمیده جعفری (دانشکده طب ایرانی)، نرگس بختیاری هفت لنگ (مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)) اعضای تیم و زهرا جوانمرد مربی و مینا اسماعیل بیگی به عنوان سرپرست تیم در این مسابقات حضور داشتند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان