محتوای خبری معاونت دانشجویی

کسب سه مدال انفرادی دانشجویان پسر دانشگاه در مسابقات دارت منطقه 10 وزارت بهداشت

تیم دارت دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران در مسابقات دارت انفرادی منطقه ۱۰ دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران، موفق به کسب یک مدال نقره و دو برنز در این رقابت ها شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، اعضای تیم دارت دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران، توانستند در بین دانشگاه های علوم پزشکی ایران، بهزیستی و شهید بهشتی یک مدال نقره و دو برنز این دوره از مسابقات را از آن خود کنند.
این مسابقات روز جمعه 15 اسفند 99، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار و تیم های شرکت کننده به صورت مجازی در یک جدول دوره ای و سپس تک حذفی با یکدیگر به رقابت پرداختند.
مدال آوران دانشگاه علوم پزشکی تهران در این مسابقات که هر سه از دانشجویان بین الملل و رشته پزشکی هستند را وفادار شاه (مدال نقره) و محمد وجیهه الحسن و جامیو افلابی (مقام سوم مشترکی و مدال برنز) تشکیل داده بودند.
توضیح اینکه، علیرضا مستوفی پور مربیگری و حسین صارمی سرپرستی تیم دانشجویان پسر دانشگاه در این مسابقات را بر عهده داشتند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان