محتوای خبری معاونت دانشجویی

کسب مدال برنز مسابقات پرش طول در چهاردهمین المپیاد ورزش های قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور

ادموند اوکلاه عضو تیم دوومیدانی دانشگاه اهل کشور غنا، توانست در فینال ماده پرش طول به مقام سوم این رقابت ها دست یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پرشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، رقابت‌های چهاردهمین المپیاد ورزش‌های قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور از ۱۰ شهریور 1401 در پیست دوومیدانی آموزش و پرورش شهرکرد، آغاز شد.
در این المپیاد، حدود ۱۲۰۰ ورزشکار و شرکت کننده از ۶۷ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور حضور دارند.
ادموند اوکلاه دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، توانست در فینال ماده پرش طول مسابقات دوومیدانی که شنبه ۱۲ شهریور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار شد، با کسب رکورد ۵ متر و ۹۱ سانتی متر مقام سوم این مسابقات را کسب کند.
مربیگری این تیم برعهده قهرمان اسبق و ارزنده تیم ملی دوومیدانی کشورمان استاد هادی سپهرزاد و سرپرستی آن برعهده حامد کاکاسلطانی است.
توضیح اینکه، مقام اول این مسابقات را دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و مقام دوم را دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی بجنورد، کسب کردند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان