محتوای خبری معاونت دانشجویی

کسب مدال نقره دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تهران در اولین همایش مجازی ورزش های همگانی وزارت بهداشت

محمدجواد زارع نژاد توانست در دور دوم اولین همایش مجازی ورزش های همگانی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، مدال نقره رشته لیوان چینی را کسب کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، دور دوم اولین همایش مجازی ورزش‌های همگانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در سه رشته لیوان چینی، هدف زنی والیبال و فریزبی در آذر ماه 99 برگزار و شرکت کنندگان در این بازه زمانی، تصاویر ضبط شده خود را بر اساس آیین نامه و قوانین مسابقات ارسال کردند.
در نهایت و پس از داوری‌ها، محمدجواد زارع نژاد دانشجوی مقطع تخصص رشته قلب دانشگاه علوم پزشکی تهران توانست در مسابقات لیوان چینی، مدال نقره این دوره از رقابت ها را از آن خود کند.
همچنین در این رقابت ها، محمد عسکری دانشجوی رشته رادیولوژی عنوان پنجمی مسابقات را به دست آورد.
توضیح اینکه، اولین المپیاد بازی های فکری و ورزش های الکترونیک مجازی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در سه رشته ورزشی دومینو (در دو ماده تاور سرعتی و تاپلینگ)، بازی های فکری (در سه ماده دوز سرعتی، دوز سکه ای و اتللو) و ورزش های الکترونیک (در سه ماده فیفا21، ای فوتبال2021 و کلش رویال) نیز به زودی برگزار خواهد شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان