محتوای خبری معاونت دانشجویی

تیم منتخب کارکنان و اعضای هیئت علمی بانوان تنیس روی میز دانشگاه علوم پزشکی تهران برای اولین بار موفق به کسب مقام سوم انفرادی و سوم تیمی در مسابقات تنیس روی میز کارکنان دولت استان تهران شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این مسابقات روز دوشنبه 7 شهریور 1401 به میزبانی هیئت تنیس روی میز استان تهران بین تیم های بانک مرکزی، وزارت بهداشت، زیر ساخت، مس تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران از ساعت 8 تا 16:30 برگزار شد و تیم دانشگاه علوم پزشکی تهران با کسب 6 امتیاز موفق به کسب عنوان سوم مشترک در این مسابقات شد.
همچنین، سارا رهاوی با 3 برد پیاپی و یک باخت موفق به کسب مقام انفرادی این مسابقات شد.
توضیح اینکه، سارا رهاوی و راحله اکبری (مرکز طبی کودکان)، بنفشه شایسته (مرکز بهداشت جنوب)، سوری فولادی فر (مدیریت نظارت توسعه امور عمومی) اعضای تیم و آیدا کاظمی مربی و لیلا حاتمی به عنوان سرپرست تیم در این مسابقات حضور داشتند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان