محتوای خبری معاونت دانشجویی

کسب مقام قهرمانی انفرادی و تیمی شطرنج بازان دانشگاه در مسابقات منطقه 10 وزارت بهداشت

کیمیا فخاری دانشجوی دانشگاه در مسابقات شطرنج منطقه ۱۰ دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران، موفق به کسب مدال طلا و در مجموع، تیم دانشگاه موفق به کسب مقام قهرمانی این مسابقات شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، کیمیا فخاری دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه، توانست در بین شرکت کنندگانی از دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران شامل ایران، شهید بهشتی و بهزیستی، مدال طلای انفرادی این دوره از مسابقات را کسب کند و در مجموع با امتیاز دیگر هم تیمی های خود توانستند عنوان قهرمانی مسابقات منطقه 10 وزارت بهداشت را از آن خود کنند.
این مسابقات در اسفندماه 99، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و تیم های شرکت کننده به صورت مجازی با یکدیگر به رقابت پرداختند.
توضیح اینکه، کیمیا موید دانشجوی رشته پزشکی و بهاره سادات بهبهانی دانشجوی رشته علوم آزمایشگاهی هم تیمی های کیمیا فخاری در این مسابقات بودند و محمد ابراهیم زاده مربیگری و آمنه نیکویی سرپرستی تیم دانشگاه در این مسابقات را بر عهده داشتند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان