محتوای خبری معاونت دانشجویی

کسب مقام قهرمانی تیم دارت دانشگاه علوم پزشکی تهران در مسابقات کارکنان دولت استان تهران

تیم دارت کارکنان خانم دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مسابقات دارت کارکنان سازمان ها و نهادهای دولتی استان تهران توانست با اقتدار به مقام قهرمانی این رقابت ها دست یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، اداره گسترش ورزش های همگانی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه اعلام کرد؛ تیم دارت کارکنان خانم دانشگاه توانست در بین ۱۰ تیم شرکت کننده در این مسابقات به مقام قهرمانی دست یابد. همچنین در بخش انفرادی مینا حاج ابراهیم مقام نائب قهرمانی و مریم عنبری و الهام رضازاده به مقام سوم این رقابت ها دست یافتند.
این مسابقات روز دوشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۱ به میزبانی دانشگاه الزهرا برگزار و تیم های شرکت کننده به صورت تک حذفی با یکدیگر به رقابت پرداختند.
اعضای تیم دارت بانوان دانشگاه را در این مسابقات: مینا حاج ابراهیم، محبوبه عنبری، مریم عنبری و الهام رضازاده تشکیل داده و مربیگری و سرپرستی تیم را به ترتیب فاطمه جمالی و ملیحه علیپور بر عهده داشتند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان