محتوای خبری معاونت دانشجویی

کلاس آموزشی والیبال ویژه کارکنان و اعضای هیئت علمی خانم برگزار می شود

مدیریت تربیت‌بدنی کلاس های آموزشی والیبال از مبتدی تا پیشرفته را ویژه بانوان کارمند و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، مدیریت تربیت بدنی با هدف ارتقا و کسب مهارت بانوان دانشگاه در رشته ورزشی والیبال و نیز شناسایی استعدادهای دانشگاه در این رشته جذاب، کلاس آموزشی والیبال (مبتدی تا پیشرفته) را به صورت حضوری  روزهای یکشنبه ساعت ۱۶ تا ۱۷:۳۰ در سالن چندمنظوره مجموعه ورزشی شهید چمران برگزار می کند.
این کلاس آموزشی از روز یکشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۰ آغاز خواهد شد و علاقه مندان به شرکت در این تمرینات می توانند برای ثبت نام به نشانی اینجا مراجعه کنند.
همچنین، برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفن های 88961004 و 88953872 داخلی 219 تماس گرفته و یا به کانال ورزش دانشگاه به نشانی tumssport@ مراجعه کنند.
برای دریافت پوستر فراخوان، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان