محتوای خبری معاونت دانشجویی

کلاس های بازیگری و کارگاه آموزشی ایده تا اجرا برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود

کانون دانشجویی ادبی الفبای ع‌ش‌ق با همکاری کانون سینمایی کات، کارگاه آموزشی عملی از ایده تا اجرا برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می کند.

کارگاه بازیگری دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی دانشجویی، جلسات این کارگاه شامل کلاس های فیلنامه‌نویسی، بازیگری و کارگردانی است و کلاس بازیگری این کارگاه، از ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت 15 تا 17 در خانه فرهنگ کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز و همچنان ادامه دارد.
سعید بکایی مدرس کارگاه، در این جلسات به آموزش اصول بازیگری به صورت عملی پرداخت و دانشجویان باید با لباس مناسب تمرین حاضر شده و تمرینات را انجام می‌دادند.
توضیح اینکه شرکت کنندگان در این کارگاه پس از یادگیری اصول کلی فیلم‌نامه نویسی و بازیگری، به حوزه‌ آموزش کارگردانی وارد می شوند.
علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی