بازدید نوروزی مدیر پرستاری دانشگاه از مرکز طبی کودکان در دوازدهمین روز از سال جدید

سیمین رنجبران، مدیر امور پرستاری دانشگاه با همراهی دکتر شروین بدو رئیس بیمارستان از مرکز طبی کودکان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، سیمین رنجبران، مدیر امور پرستاری به همراه جمعی از کارشناسان این معاونت پنجشنبه 12 فروردین 1400 با همراهی دکتر شروین بدو رئیس بیمارستان و محمد زاده سوپروایزر از بیمارستان مرکز طبی کودکان بازدید کردند.

رنجبران در این دیدار با تبریک فرارسیدن سال نو گفت: هدف اصلی بنده و همکارانم از حضور در ایام تعطیلات قدردانی از زحمات کارکنان پرستاری است.

در این بازدید رنجبران ضمن بازدید از بخش‌های infant Icu, بخش کووید و اورژانس بازدید و صحبت با همراهان بیماران گفت: رضایتمندی همراه بیماران از درمان و نحوه مراقبت از کودکان آنان نشان‌دهنده عملکرد بسیار خوب کل کادر مرکز بود و اساتید محترم فعالانه بر بالین بیماران حضور داشتند.

توضیح اینکه تیم نظارتی معاونت درمان در حوزه‌های مختلف در همه‌روزهای ایام تعطیل نوروز از بیمارستان‌های تحت پوشش بازدید کردند.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس