بازدید نوروزی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران از بیمارستان های رازی و بهارلو

دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران به همراه دکتر سلمانی، رئیس مرکز بهاشت جنوب تهران، روز سه شنبه یکم فروردین 1402 از بیمارستان های رازی و بهارلو بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه به همراه دکتر سلمانی، رئیس مرکز بهداشت جنوب، روز سه شنبه یکم فروردین 1402 از بیمارستان های رازی و بهارلو بازدید کردند.

در این بازدید دکتر ناطقی با تمرکز بر نحوه فعالیت بخش اورژانس، شرایط خدمت رسانی به بیماران و امکانات را مورد بررسی قرار داد. وی در بازدید از بیمارستان رازی درخصوص نحوه پرداخت تعرفه پرستاری و نحوه پرداخت ارائه خدمات IPD، پذیرش بیمار از کلینیک مجازی توضیحاتی ارائه کرد.

فائزه فهیمی تبار

فائزه فهیمی تبار