• تاریخ انتشار : 1398/11/08 - 08:33
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری اولین کارگاه مدیریت مادر و نوزاد ویژه مسئولان مامایی بیمارستان های تابعه دانشگاه

گروه مامایی معاونت درمان دانشگاه، اولین کارگاه پنج روزه مدیریت مادر و نوزاد ویژه مسئولان مامایی بیمارستان ها را در سالن کنفرانس دانشکده بهداشت برگزار کرد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، گروه مامایی معاونت درمان دانشگاه، این دوره آموزشی پنج روزه را ابتدای بهمن 98، با همکاری گروه علوم مدیریت و اقتصاد دانشکده بهداشت و با هدف توانمندسازی مسئولان مامایی بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه در راستای ارتقاء شاخص های مادر و نوزاد و فراهم آوردن مهارتهای مدیریت و رهبری برای اداره اثربخش و کارآمد واحدهای بیمارستانی در سالن کنفرانس ساختمان شماره 2 دانشکده بهداشت برگزار کرد.
الهه نظری کارشناس مسئول مامایی و ریحانه اسماعیلی کارشناس برنامه ترویج معاونت درمان دانشگاه ، مسئولان برگزاری این کارگاه آموزشی بودند.
نظری در خصوص نقاط قوت این کارگاه آموزشی گفت: همکاری و  حضور استادان برجسته حوزه سیاست گذاری و مدیریت اقتصاد سلامت همچون دکتر مصدق راد، دکتر تکیان، دکتر اولیایی منش، دکتر عرب، دکتر درگاهی، دکتر اکبری ساری، دکتر جعفری پویان، دکتر سعیدپور، دکتر رحمانی، دکتر عباس آبادی، دکتر احسانی، دکتر غلامی، دکتر سجادی را می توان  از نقاط قوت این کارگاه بود. در این پنج روز به صورت کاربردی در محورهای مدیریت هزینه، مدیریت بحران، مدیریت مبتنی بر شواهد، مدیریت ایمنی و خطر، اصول برقراری ارتباط موثر با کارکنان، مهارت های انگیزش و رهبری، برنامه ریزی استراتژیک، بهبود کیفیت، شاخص های جمعیت شناسی و حمایت طلبی برای ارتقای سلامت مادران و نوزادان صحبت شد.

خبرنگار: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS