• تاریخ انتشار : 1398/12/06 - 09:55
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه مسئولان پدافند غیرعامل دانشکده‌های تابعه با حضور رئیس اداره پدافند غیرعامل دانشگاه

با حضور دکتر وحید ذنوبی رئیس اداره پدافند غیرعامل دانشگاه، میزان آمادگی دانشکده‌های تابعه در حوزه پدافند غیرعامل ارزیابی شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، در این جلسه که سه‌ شنبه ۲۹ بهمن ۹۸ در سالن شورای ساختمان شفا برگزار شد دکتر وحید ذنوبی رئیس اداره پدافند غیرعامل، دکتر عباسی عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامایی، محمدپور کارشناس مرکز مدیریت خطرحوادث و پدافند غیرعامل دانشگاه و دبیران تیم مدیریت خطر حوادث و پدافند غیرعامل دانشکده‌ های تابعه حضور داشتند.
در این جلسه که به‌ منظور ارزیابی میزان آمادگی دانشکده‌ های تحت پوشش در حوزه پدافند غیرعامل برگزار شد، دکتر عباسی دبیر تیم مدیریت خطر و پدافند غیرعامل دانشکده پرستاری و مامایی خلاصه‌ایاز اقدامات انجام شده در سال ۹۸ را در حوزه:
1. تهیه بانک اطلاعاتی مسئولین و  دبیران تیم مدیریت خطر حوادث و پدافند غیرعامل دانشکده ها
2. برگزاری جلسه توجیهی در خصوص نقش و وظایف اعضائ تیم مدیریت خطر حوادث و پدافند غیرعامل دانشکده ها
3. برگزاری کارگاه دو روزه با حضور دبیر و جانشینان جهت آشنایی بیشتر با مفاهیم و نحوه ارزیابی میزان آمادگی دانشکده‌ها
4. ارسال ابزار ارزیابی به دانشکده‌ها و جمع آوری و تحلیل نتایج حاصله
5. برنامه ریزی ویژه بزرگداشت هفته پدافند غیرعامل در دانشکده ها
6. هماهنگی و برنامه ریزی جهت شرکت دبیران در همایش ملی پدافند شیمیایی
7. ارسال دستورالعمل مبنی بر اجرای برنامه‌های پدافند غیر عامل، آمادگی و پاسخ آزمایشگاهی در بلایا و فوریت ها
8. اطلاع رسانی اقدامات ضروری در راستای اصول پیشگیری از حوادث و پدافند غیرعامل،
ارائه کرد.
در ادامه ارزیابی عملکرد براساس محورهای ۱۰ گانه تیمICS، مدیریت خطر حوادث و پدافند غیر عامل، برنامه‌ ریزی، آموزش و تمرین، خروج اضطراری، ایمنی غیر سازه‌ ای، سیستم اعلام و اطفای حریق، پشتیبانی سیستم‌ ها و زیرساخت‌ ها، شناسایی مراکز پرخطر و مستندسازی به تفکیک هر دانشکده مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
دکتر ذنوبی بر رعایت دستورالعمل‌ های پدافند غیرعامل و توجه به آمادگی در ۳ حوزه سازه ای، غیر سازه‌ایو عملکردی به‌ ویژه در ساخت‌ و سازهای جدید و بازسازی فضاهای قدیمی با همکاری دفتر فنی دانشگاه تاکید کرد. همچنین ایشان بر اساس نتایج ارزیابی‌ های سال ۹۸، آموزش و تمرین را مهم‌ترین نیاز برای برنامه ریزی‌های آتی اعلام کرد و تقویت کار تیمی در پیشبرد اهداف پدافند غیرعامل و مدیریت خطر بلایا را یک عامل بسیار مهم خواند.

• گروه خبری : معاونت درمان
نجمه باهو