برگزاری جلسه کمیته بررسی عوامل خطرهای شدید بارداری و زایمان در بیمارستان جامع بانوان آرش

جلسه کمیته بیمارستانی بررسی علل موربیدیتی مادر باردار با حضور کارشناسان معاونت درمان در بیمارستان جامع بانوان آرش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، جلسه کمیته موربیدیتی بیمارستان جامع بانوان آرش شنبه 7 تیر 99 با حضور دکتر لادن کاشانی رئیس بیمارستان، دکتر معصومه نتاج معاون درمان بیمارستان، دکتر اشرف معینی عضو هیئت علمی گروه زنان و عضو کمیته مورتالیتی دانشگاه، مژگان اکبری کارشناس سلامت مادران معاونت درمان و مجید نشاط کارشناس نظارت و پزشکان مرتبط با بیمار در این مرکز برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، زهرا ملکی کارشناس مادر پرخطر بیمارستان، گزارشی از روند درمان شش مادر باردار پرخطر را ارائه کرد.
دکتر کاشانی در این خصوص گفت: کنترل دقیق ضربان قلب جنین و توجه به روند ثبت FHR توسط دستگاه NST و انجام مداخلات ضروری در زمان مناسب سبب پیشگیری اساسی از بروز آسفکسی در جنین می شود. وی همچنین بر توجه ویژه دستیاران زنان تازه وارد به تاریخچه مادر باردار در زمان پذیرش و ثبت الکترونیکی مشخصات مادر در تمام نوارقلب های گرفته شده از جنین به منظور بررسی روند سلامت وی تاکید کرد.
دکتر مریم خوشیده معاون آموزشی بیمارستان نیز با تاکید بر ضرورت حضور متخصص اطفال در زمان زایمان مادران باردار پرخطر و poor OB history گفت: تعیین نمره آپگار نوزاد در دقیقه اول بر عهده ماما، پزشک زنان یا اطفال حاضر بر بالین مادر است.
دکتر نتاج مطالبی درخصوص ثبت مشخصات و مهر اساتید و دستیاران زنان در اوراق پرونده و درج دستورات پزشک توسط دستیاران زنان قبل از اجرا مطالبی را بیان کرد.
در ادامه، دکتر معینی در خصوص اهمیت انجام RCA  به منظور ریشه یابی علل اصلی بروز عارضه، تکمیل دقیق فرم های پرونده به خصوص فرم زایمان و مراقبت های پس از زایمان توضیحاتی داد.

نجمه باهو

نجمه باهو